Artikler fra Autisme Ungdom

#
18. feb. 2020 22.40
Landsforeningen Autisme laver en ny podcast-serie: Megafon - Podcast fra din anden verden. Her vil en del af serien være et ungdomspanel bestående af fire unge med autisme, der diskuterer emner som: kærester, følelser, sanseforstyrelser, small-talk, online relationer, situationsfornemmelse og meget mere.
#
13. feb. 2020 08.19
Trods selektiv mutisme, autisme og Tourettes Syndrom, har Anders udviklet sig utrolig meget. Læs den skønne fortælling om ham her.
#
29. jan. 2020 19.28
Jeg hedder Nici, jeg er 25 år gammel og Aspergers autist. Jeg fik min diagnose i foråret 2017. At få min autismediagnose betød virkelig meget for mig. Mange ville nok forvente, at man bliver ked af det, sur, bange eller frustreret, når man bliver diagnosticeret med noget. Det er som om man officielt får at vide, at man ikke er ligesom alle andre. Men jeg var faktisk glad for at få min diagnose. I det her indlæg vil jeg fortælle jer lidt om, hvordan en autisme diagnose kan være en lettelse.
22. jan. 2020 15.00
Mange har hørt om Autisme Ungdom. Men hvad er formålet? Og hvordan er Autisme Ungdom relevant for dig der er ung? Få svaret i denne artikel!