Landsforeningen Autismes ungdomsorganisation, Autisme Ungdom

Af Christopher Trung Paulsen - Talsperson for Autisme Ungdom 22. januar, 2020

Autisme Ungdom er Landsforeningen Autismes ungdomsorganisation for unge med autisme tæt på livet. Vi er for unge i alderen fra og med 13 til og med 29 år. 

Vi arbejder med tre arbejdsområder: Aktiviteter, Politisk arbejde og Dannelse.

Aktiviteter, fordi vi skaber fællesskaber for børn og unge med autisme tæt på livet - både for unge pårørende og for unge med en autismediagnose. Vores organisation bygger på frivillighed blandt unge, og vores medfrivillige skaber pigeklubber, drengeklubber, kreative værksteder, spillegrupper, samtalecaféer og meget andet mange forskellige steder i landet. 

Politisk arbejde, fordi vi vil være et fælles talerør for unge med en autismediagnose tæt på livet, blande os i den offentlige debat, bekæmpe stigmatisering og fordomme samt bryde tabuer gennem fortalerarbejde. 

Dannelse, fordi vi vil hjælpe unge med at udvikle sig til at kunne indgå i fællesskaber - både i skolen, i fritiden, på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet. 

 

Bliv en del af vores fællesskab!

Vi har lokalafdelinger i hele landet, og der er plads til forskellighed. 
Så, som en af de tre talspersoner for Autisme Ungdom, håber jeg af hele mit hjerte at Autisme Ungdom lyder som noget for dig at være med i.

Meld dig ind i dag - Klik her

Om Christopher Trung Paulsen

Christopher Trung Paulsen er talsperson for Autisme Ungdom, og udgør en del af organisationens daglige ledelse. Han er 26 år og bor i Slagelse sammen med sin kæreste.  Udover at være talsperson for Autisme Ungdom, sidder Christopher som byrådsmedlem i Slagelse Kommune og arbejder til daglig som softwareudvikler. Han er aktiv i det frivillige foreningsliv, og udgør her et stort aktiv i en række frivillige projekter til gavn for udsatte børn og unge i lokalområdet.

Christopher har både Aspergers Syndrom og ADHD. 

 


Coronavirus: Grundet Corvid-19 er alle fysiske aktiviteter foreløbig udsat.