Unge med autisme er hovedpersoner i ny podcastserie

Af Autisme Ungdom - Webredaktionen 18. februar, 2020

Landsforeningen Autisme laver en ny podcast-serie: Megafon - Podcast fra din anden verden. Her vil en del af serien være et ungdomspanel bestående af fire unge med autisme, der diskuterer emner som: kærester, følelser, sanseforstyrelser, small-talk, online relationer, situationsfornemmelse og meget mere.

I hvert program besvarer panelet to dilemmaer. Så her under kan du helt anonymt skrive et dilemma i bedste Mads og Monopolet stil, som du synes ungdomspanelet skal forholde sig til.

Alle må skrive ind med dilemmaer - og du må gerne sende flere. Panelet vælger de bedste ud, og taler om dem i podcasten.

Klik her for at gå til siden hvor du kan indsende et dilemma - det tager ikke lang tid.

 

Hvad er et dilemma?

Et dilemma er en situation, hvor valget mellem to alternative muligheder er vanskeligt. Et eksempel på et dilemma kunne være: Du har en lærer, der i timerne tit siger ting, der er fordomsfulde om personer med autisme. Han ved ikke, at du har autisme. Du kan enten fortælle ham, at du har autisme eller lade være. Hvis du fortæller ham det kan det være han stopper, men du risikerer også, at han ser mere negativt på dig. Hvis du ikke fortæller ham det, stopper han ikke, men du risikerer ikke, at han ser mere negativt på dig.

 Coronavirus: Grundet Corvid-19 er alle fysiske aktiviteter foreløbig udsat.