Trekanten

Autisme Ungdom Trekanten dækker Vejle, Kolding og Fredericia Kommuner.

Du er velkommen til at kontakte os via vores Facebookside, som du finder her, eller på e-mail trekanten@autismeungdom.dk.

Om Autisme Ungdom Trekantens bestyrelse: 

Om formanden

Jeg hedder Line og er 27 år, jeg er formand for Trekanten.Til daglig arbejder jeg i en anden forening som hedder ULF, Udviklingshæmmedes Landsforbund som ligger i vejle.jeg fik min diagnose for 5 år siden da jeg var 22 år.jeg er formand for Autisme Ungdom Trekanten fordi jeg synes det er vigtigt at sørge for at der bliver lavet sociale aktiviteter for unge med autisme.
 

Om næstformanden

Jeg hedder Magnus. Jeg er 21 år gammel og er næstformand i Autisme Ungdom Trekanten. Jeg fik diagnosen infantil autisme da jeg var teenager. Siden da har jeg fået hjælp af både ungekonsulent og pædagog med at udfolde mig som person. Jeg er gået fra at være en meget indelukket person, til at have en bred social kreds. Jeg er selv meget involveret i foreningerne i Vejle, og det var derfor et åbenlyst valg at blive aktiv i Autisme Ungdom. Både så at andre kan få det tilbud som jeg har fået, men også for at udvide min egen viden om min diagnose. 
 

Om kassereren

Jeg hedder Nici, jeg er 25 år gammel og kasserer i Autisme Ungdom Trekanten. For ca. tre år siden fik jeg diagnosen Aspergers syndrom. Jeg synes, at der stadig bliver delt for lidt viden om autisme og at der er for få tilbud for folk med autisme tæt på livet. Derfor valgte jeg at engagere mig i Autisme Ungdom. Til dagligt er jeg i gang med en datamatikeruddannelse, som jeg håber på at afslutte i løbet af 2020. 
 

Om bestyrelsesmedlemmet

Jeg hedder Rasmus, og jeg er 20 år gammel og bestyrelsesmedlem i Autisme Ungdom Trekanten. Jeg fik diagnosen Aspergers Syndrom som 14 årig, efter en periode med meget angst og overtænkning. Havde der været et tilbud som Autisme Ungdom da jeg var yngre vil det have hjulpet mig en del, derfor engagerer jeg mig nu i Autisme Ungdom.


Coronavirus: Grundet Corvid-19 er alle fysiske aktiviteter foreløbig udsat.